Právě vysíláme

Andrea Hlaváčková se stala podruhé maminkou

26. února 2024 7:43
Andrea Hlaváčková se stala podruhé maminkou

Tenistka Andrea Hlaváčková je dvojnásobnou maminkou. Před víkendem se fanouškům na sociálních sítích pochlubila, že se její rodina rozrostla o dcerku, kterou s manželem pojmenovali Bea. „Růžová u nás doma pofrčí dál,“ napsala.

Andrea Hlaváčková fanouškům krátkým videem oznámila, že se stala dvojnásobnou maminkou. „Kdo tipoval holku, tak se trefil,“ uvedla na sociálních sítích a prozradila, že se její novorozená dcera jmenuje Bea. „Růžová u nás pofrčí dál,“ dodala s odkazem na starší dceru Bibi, která letos oslaví už své páté narozeniny.

Následně se svými sledujícími tenistka podělila ještě o sérii fotografií s malou Beou. „Vítej v tomhle šíleném světě. Pokusíme se, abyste se v něm a tvá ségra Bibi měly co nejlépe,“ připsala k nim.

O druhém těhotenství informovala Hlaváčková na podzim při natáčení jubilejního dílu StarDance, kde byla hostem. „Setkávala jsem se s tím, že lidi měli ostych se zeptat, ale myslím, že má volba šatů napovídá tomu, že jdu s pravdou ven,“ okomentovala tehdy pro Blesk. Pohlaví dítěte ale až do porodu tajila.

Články, které by tě mohly zajímat