Právě vysíláme

Andrew Garfield vydal prohlášení, které fanoušky opravdu nepotěší

3. května 2022 9:10
Andrew Garfield vydal prohlášení, které fanoušky opravdu nepotěší

Andrew Garfield patří mezi oblíbené herce, který o filmové role nemá nouzi. Nyní ovšem přišel se zprávou, která fanoušky moc nepotěší.

Garfield je hercem z Británie, kterého role Petera ParkeraAmazing Spider–Man přivedla do Hollywoodu. Od té doby působí ve velkých projektech a rok 2021 byl pro něj obzvlášť úspěšným. Andrew si totiž zahrál hned ve třech velkých filmech – Spider–Man: Bez domova, The Eyes Of Tammy Faye a Tick, Tick… Boom!, za který byl letos také nominován na Oscara v kategorii Nejlepší herec.

Jelikož byl herec v loňském roce opravdu v jednom kole, nyní přišel s prohlášením, které jeho fanoušky zřejmě nepotěší. Od herectví si totiž dává na chvíli pauzu. ,,Budu teď nějakou dobu odpočívat. Potřebuji nabrat síly a přehodnotit, co chci dělat dál a kým vlastně chci být. Potřebuji být nějakou dobu také jen trochu člověkem. Potřebuji být na chvíli trochu obyčejný,“ řekl Andrew.

Po úspěchu filmu Spider–Man: Daleko bez domova, kde si Andrew opět oblékl kostým tohoto superhrdiny, se začalo spekulovat, zda se coby Spider–Man objeví v dalším filmu. Sám herec uvedl, že by si to moc přál. Studio Sony kolem této možnosti mlží a fandové tak mohou pouze spekulovat.

Články, které by tě mohly zajímat