Právě vysíláme

Angelina Jolie chce skončit s herectvím a odstěhovat se ze Spojených států amerických

7. prosince 2023 14:07
Angelina Jolie chce skončit s herectvím a odstěhovat se ze Spojených států amerických

Skončí slavná Angelina Jolie s herectvím? Dle jejího vyjádření to vypadá, že ano. Co chce herečka dělat?

Angelina Jolie je hollywoodskou ikonou, která má na kontě hodně slavných rolí. Mimo to je to bývalá žena Brada Pitta, matka mnoha vlastních i adoptivních dětí a podporovatelka charitativních organizací. Své původní profese herečky se ovšem Angelina možná vzdá.

V rozhovoru pro Wall Street Journal Jolie prozradila, že herectví chce po natočení Zloby 3 pověsit na hřebík. V manželství s Pittem se totiž dle svých slov ztratila svobodný život a možnost cestovat. Po konci práce se chce navíc přestěhovat ze Spojených států do domu v Kambodži. Herečce se navíc nelíbí, jak moc je veřejně propíraný její soukromí život. Pokud by to prý věděla na začátku kariéry, pro herectví by se nerozhodla. „Dnes bych herečkou nebyla. Když jsem s herectvím začínala, neočekávalo se, že herci a herečky se budou tolik propírat na veřejnosti,“ uvedla. Jak jistě víte, rozvod Pitta a Jolie byl velmi konfliktní. Herečka obvinila svého ex z alkoholismu a násilí.

Angelina tvrdí. že Hollywood už dle ní není zdravé místo a ona se v tomto prostředí už necítí dobře, a proto už nechce točit další filmy. „Hollywood není zdravé místo, nikdy jsem ho nepovažovala za významný nebo důležitý. Je povrchní,“ řekla.

Články, které by tě mohly zajímat