Právě vysíláme

Ani tahle láska nevydržela. Rachel a Claude z Love Islandu se rozešli

30. ledna 2024 11:10
Ani tahle láska nevydržela. Rachel a Claude z Love Islandu se rozešli

Realitu po návratu z Love Islandu neunesl ani vztah Rachel Karnížové a Claudeho Lhoteckého, kteří se v show umístili na druhém místě. Po Adrianě s Oliverem a Venis a Adamovi jde tak už o třetí pár z loňské série, jemuž láska nevydržela.

„Chtěli bychom vám oznámit, že sice o pár měsíců později, ale náš osobní Love Island taky končí. Přesto, jak moc jsme si rozuměli, nehádali se a bylo nám spolu dobře, tak máme v některých zásadních věcech rozdílné názory a každý asi i trošku jiný životní směr,“ napsali Rachel a Claude ve společném příspěvku na instagramu.

I po rozchodu zůstávají přáteli. A aby zamezili spekulacím, že tvořili pár jen naoko, uvedli: „Poznali jsme se v reality show, ale i tak to bylo z obou stran všechno reálné a upřímné. Oba jsme se k sobě chovali moc hezky, a i přestože jsme se měli tak rádi a pořád máme, rozhodli jsme se to ukončit.“

Krátce po Love Islandu dvojice řešila, kde spolu bude žít. Nakonec se rozhodla pro Slovensko, kde Rachel žije a kde má spoustu pracovních aktivit. Již nějaký čas se totiž živí jako influencerka, na instagramu má aktuálně přes tři sta tisíc sledujících.

Po AdrianěOliverem a Venis a Adamovi, kteří rozchod oznámili minulý týden, jsou tak třetím párem, kterému vztah po ukončení poslední série Love Islandu nevydržel. Naopak vítězům Chrisovi a Majce láska jenom kvete.

Spekuluje se, že Rachel už brzy diváci uvidí v další reality show. Má být účastnicí další řady Survivoru, ve kterém bychom mohli vidět také influencera Martina Careva, zpěváka Sebastiana nebo Ornellu Koktovou.

 

Články, které by tě mohly zajímat