Právě vysíláme

Anna Julie Slováčková a její reality check. Kašlat na kila, vlasy, všechno, hlavně, ať to zabere, přeje si

29. dubna 2024 14:58
Anna Julie Slováčková a její reality check. Kašlat na kila, vlasy, všechno, hlavně, ať to zabere, přeje si

Anna Julie Slováčková momentálně prožívá jedny z nejtěžších chvil svého života. Podruhé se potýká s rakovinou. I přesto se snaží zůstat pozitivní, i když to pro ni občas není jednoduché. Dokazuje to i její nejnovější příspěvek na sociálních sítích. „Kašlat na kila, vlasy, všechno, hlavně, ať to zabere,“ přeje si.

Přestože Anna Julie Slováčková oznámila na podzim, jen den po křtu svého nového alba, návrat rakoviny, stále zůstává v pracovním zápřahu. A možná i to jí pomáhá se s nastalou situací vyrovnat. Zatímco nedělní odpoledne strávila v divadle, kde si zahrála v muzikálu Kapka medu pro Verunku, jen o dva dny dříve podstoupila chemoterapii.

Z obou večerů sdílela na sociální sítě fotografie. Zatímco na první by na usměvavé Aničce nikdo nepoznal, s čím se potýká, na dalších dvou je znát, že si neprochází jednoduchým obdobím. „Takovej menší reality check a jedeme dál,“ okomentovala snímky na instagramu.

„Je to všechno jedno. Kašlat na kruhy, kila, vlasy, všechno. Hlavně, ať to zabere a jde ta ***** už do ******,“ dodala zpěvačka a herečka. „Nenechte se rozhodit číčovinama a užijte si celej tenhle tejden, jako by se neměl nikdy opakovat. Protože on se opakovat už nikdy nebude,“ poslala radu svým sledujícím.

Od řady kolegů se Slováčková dočkala podpory. Mezi nimi i od Vojtěcha Drahokoupila, s nímž ji pojí dlouholeté přátelství. „LOVE U – všechno bude dobré,“ podpořil svou kamarádku. A my se připojujeme a přejeme Aničce, aby se brzy cítila mnohem lépe.

Články, které by tě mohly zajímat