Právě vysíláme

Arnold Schwarzenegger zasypal díru v silnici, zkomplikoval tím práci plynařům

18. dubna 2023 13:10
Arnold Schwarzenegger zasypal díru v silnici, zkomplikoval tím práci plynařům

Arnold Schwarzenegger před několika dny v dobré víře opravil výmol ve svém sousedství. Alespoň si tedy myslel, že jde o výmol. Místní úřady se však nyní nechaly slyšet, že šlo o servisní příkop, a že herec zkomplikoval svým činem práci plynařům. Nyní budou muset díru vykopat znovu.

Herec a bývalý guvernér Kalifornie chtěl poukázat na neschopnost silničářů a rozhodl se opravit díru, která se na silnici vyskytovala už několik týdnů. Stejně jako jím přivolaní pracovníci si vzal do ruky lopatu a vrhl se společně s nimi do oprav. Video následně sdílel na svých sociálních sítích.

„Celá čtvrť se několik týdnů rozčilovala nad tím, že jí tahle obrovská díra ničí auta a kola. Vyrazil jsem se svým týmem a opravil jsem ji. Jak vždycky říkám – nestěžujme si, ale raději s tím sami něco udělejme,“ napsal do popisku Schwarzenegger.

Jen pár dní poté se ale ozvaly místní úřady, které uvedly, že jim svým činem herec zkomplikoval práci. Jak uvedl list The Guardian, plynaři si tam vykopali servisní příkop nezbytný pro práce, které v okolí provádí. Nyní si ho musí znovu vykopat a díru opraví až v okamžiku, kdy budou hotoví. To by mělo být v průběhu měsíce května.

Články, které by tě mohly zajímat