Právě vysíláme

Automobilový salon se ujal toulavého psa z ulice a udělal ho svým obchodním poradcem

6. srpna 2020 11:50
Automobilový salon se ujal toulavého psa z ulice a udělal ho svým obchodním poradcem

Když automobilový salon Hyundai v Brazílii zveřejnil na instagramovém účtu fotografii svého nového čtyřnohého obchodního poradce, nemohlo to pochopitelně zůstat bez odezvy.

„Kamarádský pes se celé dny potuloval v blízkosti autosalonu Hyundai, až se jeho zaměstnanci rozhodli udělat ho součástí týmu,“ píše se ve facebookovém postu, který od pondělí 3. srpna, kdy byl zveřejněn, sdílelo skoro sto tisíc lidí včetně známých osobností a herců.

Ačkoli pejsek byl adoptovaný již v květnu, příběh se na veřejnost dostal až toto pondělí, kdy v Brazílii slaví den zasvěcený povědomí o toulavých zvířatech a důležitosti jim pomáhat, tzv. Dia do Vira-Lata.

Původně autosalon poskytl pejskovi jen přístřešek, ale jeho přátelská povaha a to, jak se zdravil a vítal všechny návštěvníky salonu, mu brzy vynesli „povýšení“.

 

„Jsme více než pet friendly, my jsme pet family,“ píše se v instagramovém postu automobilky. „Dneska je den toulavých zvířat, a proto je spoustu důvodů k oslavám zvířecích kamarádů! Představujeme vám @tucson_prime, psího obchodního poradce v autorizované prodejně @PrimeHyunday de Serra. Náš nový člen je zhruba rok starý a byl vřele přijat celou rodinou #Hyundai. Svou sympatickou povahou si již získal srdce svých kolegů  – a pokud i to vaše, klikněte dvakrát na fotku.“

 

Zdroj: Instagram, Facebook, indianexpress.com

Články, které by tě mohly zajímat