Právě vysíláme

Autoři virálního hitu HARRY POTTER A KÁMEN MUDRCŮ zveřejnili upoutávku na nové video

27. dubna 2020 12:30
Autoři virálního hitu HARRY POTTER A KÁMEN MUDRCŮ zveřejnili upoutávku na nové video

Michal Orsava a Michaela Lovecká, autoři vtipného videa o Harrym Potterovi a Kamenu mudrců či videa Sám doma s Donaldem Trumpem zveřejňují upoutávku na nové virální video.

Krátká upoutávka na zcela nový virální projekt s názvem EETerminátor: Den vyúčtování 2020 částečně odhaluje děj nového příběhu, kde nebude chybět kultovní postava Bohuše Stejskala, hollywoodský Terminátor, ani zástupci české politické scény.

Bohuš si tentokrát osvojí roli dřevorubce, který opět získá obrovské dědictví a stane se nejbohatším Čechem s politickými ambicemi. Bohušovy politické plány však nebudou všemi vnímány pouze kladně a proto se na scénu dostane také Arnold Schwarzenegger, jehož hlavním cílem je Bohuše bránit.

„Po exkurzích do světa mysteriózního dramatu, road movie, pohádkového světa kouzel apod. jsme se rozhodli vyzvat prostředí kultovního sci-fi. A kam jinam v rámci tohoto žánru sáhnout, než do jednoho z nejslavnějších akčních filmů všech dob, Terminátora 2,“ uvedl Michal Orsava. „Vše se bude odehrávat ve dvou časových linkách. V relativně blízké budoucnosti 2030, kde vládne zcela nový řád a v roce 2020, kdy dojde na hlavní příběh vyúčtování,“ dodává Michaela Lovecká.

Minulé díly společnosti FILMAGIX, s. r. o. si můžete přípomenout tady:

Harry Potter a Kámen mudrců

 

Návrat do budoucnosti České republiky

 

Sám doma s Donaldem Trumpem

 

Články, které by tě mohly zajímat