Právě vysíláme

AVENGERS se dočkají vlastní hry! Měla by vyjít už příští rok

12. června 2019 16:10
AVENGERS se dočkají vlastní hry! Měla by vyjít už příští rok

O hře s hrdiny z Avengers se v posledních měsících dost spekulovalo a bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme prvního traileru k téhle chystané novince. A ten čas právě přišel!

Fenomén, který trvá už jedenáct let, nesčetné množství filmů, postav i příběhů. To je filmový Marvel Universe. V posledních měsících se hodně spekulovalo o tom, že Avengers dostanou také svou hru. Kdy jindy by byla vhodná příležitost, než teď? Avengers: Endgame završilo celou jednu fázi snažení Marvel a tak se zdá, že pro rozšíření značky na další média panuje ideální čas.

A skutečně: první trailer ke hře je tu a vypadá to výborně! Hra se bude jmenovat Marvel´s Avengers: „A-Day“ a jejím hlavním tvůrcem bude studio Crystal Dynamics, které stojí například za sérií Tomb Rider. Vypomáhají mu další tři studia: Eidos-Montreal, Crystal Northwest a Nixxes Software.

V první fázi půjde hrát za základní pětici Avengers (Captain America, Thor, Hulk, Black Widow, nebo Iron Man), přičemž bychom se měli dočkat množství bezplatných updatů. Autoři prý mají s hrou velké plány. Takže se zřejmě máme ještě na co těšit! Mrkněte sami!

Zdroj: YouTube

 

Články, které by tě mohly zajímat