Právě vysíláme

BARACK OBAMA se podělil o svůj letní playlist! Co mu říkáte?

26. srpna 2019 9:10
BARACK OBAMA se podělil o svůj letní playlist! Co mu říkáte?

Bývalý prezident Spojených států Barack Obama na sociálních sítích zveřejnil seznam svých nejoblíbenějších hitů letošního léta. Zdá se, že Obama i jeho žena Michelle mají skvělý hudební vkus!

Nové pecky i staré hity

Barack Obama si po osmi letech strávených v Bílém domě užívá důchod na plné pecky. Bývalý prezident Spojených států amerických se na Twitteru podělil o seznam písniček, které si Obama a jeho žena Michelle letos v létě oblíbili: nechybí v něm například rekordní hit Old Town Road či romantická pecka Señorita od Shawna Mendese a Camily Cabello. Mrkněte na celý playlist níže.

 

Text v překladu zní:
Léto se pomalu blíží ke konci, a tak jsme vám s Michelle připravili playlist s písničkami, které momentálně posloucháme – některé jsou nové, některé staré, některé rychlé, některé pomalé. Doufáme, že se vám budou líbit. 

Rodák z havajského Honolulu již v minulosti ukázal, že má opravdu skvělý hudební vkus. Obama v roce 2016 přiznal, že obdivuje Kendricka Lamara a Chance The Rappera – mezi jeho oblíbence také údajně patří Drake, jehož poslouchá i se svými dcerami!

Kendrick Lamar

Mezi stálé oblíbence Baracka Obamy patří například Kendrick Lamar

Klobouk dolů!

Zdroj: RollingStone, Twitter, Billboard, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat