Právě vysíláme

Betty a Vojta z Masterchefa jsou manželé! Vzali se na pohádkovém místě

30. září 2023 8:10
Betty a Vojta z Masterchefa jsou manželé! Vzali se na pohádkovém místě

Betty Minaříková a Vojta Urban jsou novomanželé. Pár, který se dal dohromady během natáčení reality show Masterchef, si své „ano“ řekl na státní svátek 28. září. Dvojice se vzala v rodinné usedlosti Na Kmíně, kde si už dříve roli nevěsty a ženicha vyzkoušela, a to, když fotila na zakázku svatební fotografie.

Příběh Betty Minaříkové a Vojta Urban je jako z pohádky. Dvojice se potkala při natáčení reality show Masterchef a okamžitě si padla do oka. Společná láska k vaření jim vydržela i po skončení soutěže. Partneři v létě vyrazili na turné s Chinaski, pravidelně vytváří cateringy na různé slavnostní události a mají i další zakázky.

Jak už dříve prozradili, svatbu plánovali na září. Přesné datum ale tajili. Nyní oznámili na svých sociálních sítích, že se vzali 28. září na pohádkové usedlosti Na Kmíně, kde už dříve nafotili sérii svatebních fotografií. Na zveřejněných snímcích z dvojice sálá láska, snad jako by se teprve poznala. Oběma to navíc velmi sluší!

Svatba je pro Betty s Vojtou dalším životním milníkem před plánovaným rodičovstvím. Oba chtějí být mladými rodiči a mít více dětí, proto do manželství dvojice vstoupila zhruba rok a půl po svém seznámení. Urbana mohou čtenáři znát také jako modela. V roce 2019 se stal Mužem roku České republiky. V otevřeném rozhovoru po soutěži prozradil, že mu lékaři diagnostikovali neplodnost. Šlo o následek jeho života v neustálém stresu. Naštěstí stačilo upravit životní styl a nyní by vše už mělo být zase v pořádku.

Články, které by tě mohly zajímat