Právě vysíláme

Betty s Vojtou z Masterchefa ve svatebním. Jak jim to slušelo u oltáře?

3. prosince 2022 9:10
Betty s Vojtou z Masterchefa ve svatebním. Jak jim to slušelo u oltáře?

Muž roku 2019 Vojtěch Urban a jeho přítelkyně Betty Minaříková, kterou potkal při natáčení aktuální série Masterchef, se vzali. Tedy pouze nanečisto. Kývly na svatební focení a pasovali se tak na pár hodin do rolí nevěsty a ženicha.

Příběh Betty Minaříkové a Vojty Urbana je jako z pohádky. Potkali se při natáčení pořadu Masterchef, kam už Urban přišel jako Muž roku. Ačkoliv mu možná porotci zpočátku nevěřili, on jim dokázal, že talent na vaření skutečně má a dostal se až do vyzařovacích kol. Tam potkal svou nynější přítelkyni Betty, do níž se zamiloval na první pohled.

Jde o historicky první pár, který se dal díky této show dohromady. „Jak řekl Radek Kašpárek, je to ten nejlepší parťák, zasměji se s ním (téměř nonstop), ochrání mě (nejen fyzicky), ale umí také dělat ty nejlepší makový kaše pod sluncem! Miluju!“ napsala Betty na sociální sítě.

Dvojice si nyní vyzkoušela, jaké je to obléknout se do svatebního. A ačkoliv do popisku ke snímkům sdíleným na instagramu uvedla, že šlo skutečně o veselku nanečisto, mnoha příznivcům musela informaci znovu potvrdit i v komentářích. Ve skutečnosti pouze fotila svatební editorial.

Jak ale BettyOndrou potvrdili pro Super, ve společnou budoucnost rozhodně věří. „S opravdovou svatbou je míček na mojí straně, takže za sebe mohu říct, že plánuju,“ prozradil Muž roku 2019, který se nechal slyšet, že vidět Betty ve svatebním bylo něco úžasného. „Je naprosto přenádherná, já jsem úplně unešený,“ dodal ještě pro Novu.

Články, které by tě mohly zajímat