Právě vysíláme

Bizár z Anglie. Policisté rozváželi jídlo za kurýra, kterého předtím zatkli

17. dubna 2024 14:14
Bizár z Anglie. Policisté rozváželi jídlo za kurýra, kterého předtím zatkli

Policisté v Anglii zadrželi muže, který pracoval jako kurýr. Poté, co ho zatkli, se rozhodli zpestřit si směnu a jídlo rozvezli za něj. Lidem se tak postarali o nevšední zážitek.

Zákazníci kurýrní služby rozvážející jídlo ve východní Anglii byli tento týden velmi překvapeni, když jim jejich hamburgery přivezla policejní hlídka. Dvojice policistů v hrabství Suffolk zadržela hledaného muže, který pracoval jako kurýr. Policisté odolali pokušení pochutnat si na vonícím nákladu a místo toho jej poctivě rozvezli za poslíčka, napsal web stanice BBC.

Policisté si v parku města Ipswich v úterý vpodvečer všimli hledaného muže, který se nedostavil k soudu, kam měl přijít kvůli obvinění z výtržnictví. Když jej zadrželi, řešili, jak naložit s boxem plným hamburgerů.

„Policisté, kteří jsou velkými nadšenci do jídla rozváženého kurýry, se v krátkosti obeznámili s aplikací a poté jídlo doručili cestou do vyšetřovací vazby,“ uvedl na facebooku mluvčí policejního sboru. „Ipswichská policie se stará o spravedlnost a rozvážku BigMaců,“ dodal v nadsázce.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat