Právě vysíláme

Bizarní podívaná. Conor McGregor knokautoval maskota basketbalového týmu

13. června 2023 9:01
Bizarní podívaná. Conor McGregor knokautoval maskota basketbalového týmu

Tvrďák Conor McGregor se neudržel a knokautoval maskota basketbalového týmu Miami Heat. Ačkoliv šlo o předem domluvenou akci na propagaci spreje proti bolesti, zápasník se neudržel a předvedl více, než od něj bylo požadováno. Přihlížející ho následně vypískali.

Byla to předem domluvená scénka. Maskot Burnie basketbalového týmu Miami Heat měl naoko vyprovokovat bitku se zápasníkem Conorem McGregorem, který se na utkání dorazil podívat. Mělo zůstat u jedné rány a následné propagace spreje proti bolesti, kvůli níž organizátoři scénku vymysleli. McGregor se však neudržel a zasadil maskotovi další ránu přímo do zobáku.

Muž uvnitř kostýmu se následně skácel k zemi a musel být přenesen na ošetřovnu a hospitalizován v nemocnici. Tak tvrdou ránu nečekal. A zatímco on trpěl bolestí, Ir se usmíval a vesele kolem sebe rozprašoval sprej proti bolesti. Jako by si neuvědomil, že scénka nedopadla podle očekávání.

Management zápasníka o incidentu zatím mlčí, stejně jako napadený maskot Burnie. K situaci se však vyjádřil kouč týmu Miami Heat Erik Spoelstra. „Miami Heat jsou tvrdí chlapi. Ačkoliv je pravda, že měl mít asi právo první rány,“ smál se trenér. „Neprozradíme, kdo se skrýval v kostýmu, ale je to tvrďák.“

Prezident UFC Dana White se nechal slyšet v tom smyslu, že se dalo čekat, jak scénka dopadne. „Nechtěl bych, aby mi profesionální zápasníci mlátili do obličeje, kdybych byl maskot. Není to zrovna nejchytřejší.“

Pro Conora McGregora šlo o první „zápas“ od roku 2021, kdy si v utkání proti Dustinu Poirierovi zlomil levou nohu a musel podstoupit operaci.

Články, které by tě mohly zajímat