Právě vysíláme

Bizáry české televizní zábavy: Reality show o vaření, která není o vaření

21. srpna 2019 10:10
Bizáry české televizní zábavy: Reality show o vaření, která není o vaření

Tahle kuchařská reality show v Česku dost frčí a to i přes to, že ve skutečnosti vlastně není příliš o vaření. Občas jsou v ní k vidění opravdu dost bizarní věci…

Kuchařská show Prostřeno! na českých televizních obrazovkách běží od roku 2010. Funguje na principu, kdy se každý týden potká pět soutěžících, každý den pak vaří jeden z nich. Soutěžící se vzájemně bodově hodnotí za snahu a výkon hostitele. Boduje se v rozmezí 1 až 10. Člověk, který během týdne získá nejvíce bodů se posléze stane „hostitelem týdne“ a dostane 25 tisíc korun.

Show o vaření, která není o vaření

Tahle reality show, kde se vaří, ale vlastně není moc o vaření. Spíš jde o to, kdo s kým si sedne a jak který člověk dokáže působit na lidi.

Dokázal to mimo jiné i prank internetového producenta a influencera Kazmy, který na jeden týden do show nasadil člověka, který ztvárnil psychicky postiženého s Tourettovým syndromem, co má doma rakev a chová tam slepici.

Zároveň mu však jídlo vařili špičkoví kuchaři. Na výstřední osobu ostatní soutěžící reagovali samozřejmě špatně a jídlu dali špatné hodnocení.

No… Zkrátka dobrou chuť!

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat