Právě vysíláme

Bizáry české televizní zábavy: Tak takhle měl vypadat ráj?

17. července 2019 10:10
Bizáry české televizní zábavy: Tak takhle měl vypadat ráj?

Lidé se zkrátka rádi dívají do soukromí někoho jiného. Jak jinak si vysvětlit oblíbenost reality show, při kterých máme možnost prakticky 24 hodin denně koukat někomu do obýváku? Další z pořadů s takovým konceptem byl i Hotel Paradise.

Proč se tahle reality show jmenovala zrovna Hotel Paradise? Pro někoho by opravdu tenhle hotel mohl být rájem (paradise znamená v angličtině ráj), ale za jakou cenu? Soutěžící sice pobývali v luxusním hotelu s veškerým komfortem, ale jak už to u takových televizních programů bývá, bylo to za cenu ztráty veškerého soukromí.

Vznik

Tahle show samozřejmě vznikla v Americe v roce 2003 a okamžitě si získala obrovskou popularitu. V roce 2012 pak soutěž běžela i na našich obrazovkách. A dala nám takové „celebrity“ jako Leo Beránek, nebo Nela Slováčková, která celou soutěž vyhrála. Soutěž běžela zhruba tři měsíce, které soutěžící trávili v luxusním hotelu v Dominikánské republice.

Ti dva spolu jen tak mimochodem během jednoho z přenosů souložili. Na Nelu se pak objevila podivná obvinění, Leo Beránek zase stihl pobyt ve vězení, nahrání „úžasného“ songu B.O.T.Y., kde sděluje světu převratnou věc: koupil si nové boty. I za tenhle vysoce filozofický text pak dostal anticenu Zlatý David, kterou také převzal s grácií intelektuála. Zkrátka radost!

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat