Právě vysíláme

Bojovník MMA KHABIB NURMAGOMEDOV vyzval boxera Floyda Mayweathera k zápasu: Chci 100 000 diváků a televizní rekord, vzkázal!

25. října 2018 12:10
Bojovník MMA KHABIB NURMAGOMEDOV vyzval boxera Floyda Mayweathera k zápasu: Chci 100 000 diváků a televizní rekord, vzkázal!

Po vítězství proti Conoru McGregorovi na UFC 229 se Khabib Nurmagomedov zřejmě chystá do boxerského ringu. Dagestánec vyzval boxerskou legendu Floyda Mayweathera na lukrativní zápas v Moskvě. Dočkáme se famózního souboje mezi Khabibem a Mayweatherem?

Zdá se, že bojovník MMA Khabib Nurmagomedov to s boxerským zápasem proti Floydu Mayweatherovi myslí opravdu vážně! Rodák z Dagestánu včera na Instagramu zveřejnil fotku, kde sedí vedle generálního ředitele ruské boxerské federace, Umarem Kremlevem. Khabib v textu k fotce uvedl, že chce pořádat případný boxerský duel s Mayweatherem v moskevském stadionu Lužniki, kde se letos konalo finále mistrovství světa ve fotbale.

Umar Kremlev a Khabib Nurmagomedov

Ruský bojovník má opravdu vysoké ambice. Stadion pro 100 000 lidí chce vyprodat a zároveň chce vytvořit rekord v počtu placených jednorázových televizních přenosů ze zápasu. Mayweatherův tým se k nabídce zatím nevyjádřil. Americký boxer v minulosti naznačil, že by si přál zápas pořádat v Las Vegas, kde žije, ale to Khabibovi nevyhovuje. Sportovní komise státu Nevada ruského boxera totiž stále trestá za jeho chování po zápase z McGregorem, kde vyvolal masovou bitku se členy McGregorovým týmem.

Floyd Mayweather zamlada

Nabídka zápasu mezi Khabibem a Mayweatherem je finančně velice lákavá pro oba muže. Nicméně, Khabibova nabídka konat zápas v Moskvě může být až moc velký krok pro Mayweathera, který vyhrál všech 50 kariérních zápasů v USA. Přistoupí americký boxer Khabibovi k této nabídce? Nemá rozhodně co ztratit!

Zdroj: Instagram, Maxim

Co by dělaly celebrity v alternativním vesmíru?

Články, které by tě mohly zajímat