Právě vysíláme

BRAD PITT virtuálně popřál všem studentům univerzity ve městě, kde se narodil! Co jim vzkázal?

24. května 2020 9:10
BRAD PITT virtuálně popřál všem studentům univerzity ve městě, kde se narodil! Co jim vzkázal?

Americká univerzita Missouri State měla na promoci letos vzácného hosta: hollywoodskou legendu Brada Pitta! Hvězda filmů Klub rváčů či Dannyho parťáci virtuálně popřála všem studentům v posledním ročníku, kteří o tuto slavnostní chvíli přišli kvůli koronaviru.

Místní hrdina

V americkém městě Springfield vládla tento týden smutná nálada. Tamní obyvatelé za normálních okolností v květnu slaví promoci studentů na místní univerzitě Missouri State. Letos se ale každoroční oslavy musely zrušit kvůli pandemii koronaviru. Studenti se tak museli uspokojit se speciální virtuální promocí.

Jako v hollywoodském filmu ale smutným studentům přišel na pomoc místní hrdina: Brad Pitt. Šestapadesátiletý herec pochází ze Springfieldu a když k němu doputovala prosba od jedné asistentky o účast na virtuální akci, neváhal. Pitt jim z domácí karantény poslal krásný vzkaz, v němž studentům pogratuloval a zároveň popřál hodně štěstí do budoucna.

 


„Promovat v těchto chaotických časech je poněkud zvláštní,“ uvedl držitel Oscara z letošního roku, „ale fandíme vám. Věříme, že právě vy zlepšíte svět a přejeme vám všechno nejlepší do budoucna. Zvládli jste to. Užijte si to. Blahopřeji a miřte vysoko.“

Co víc si student v posledním ročníku na univerzitě může přát?

Zdroj: CNN, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat