Právě vysíláme

Bradley Cooper má nový úlovek, randí s modelkou Gigi Hadid

31. ledna 2024 13:54
Bradley Cooper má nový úlovek, randí s modelkou Gigi Hadid

Bradley Cooper a Gigi Hadid tvoří nový hvězdný pár. Paparazzi je před pár dny spatřili při procházce Londýnem a chovali se k sobě více než přátelsky. Dvojice se držela za ruce a zamilované pohledy mluvily za vše.

Dělí je od sebe jednadvacet let, povahově si ale velmi sedli. Bradley Cooper a Gigi Hadid vyšli ven se svým vztahem, který podle všeho trvá již několik měsíců. Při procházce Londýnem, na které je zachytili fotografové, k sobě měli velmi blízko. Drželi se za ruce a zamilovaně se na sebe dívali.

Dvojice je spojována od loňského října. Poprvé byla spatřena, když vyrazila na společnou večeři, následně spolu strávila víkend v New Yorku. V listopadu CooperHadid vyrazili do divadla a v následujících týdnech si navzájem podpořili své pracovní aktivity.

Hadid byla dříve spojována s Leonardem DiCapriem, Lewisem Hamiltonem, Taylerem Cameronem, Joe Jonasem nebo Zaynem Malikem, s nímž má tříletou dceru Khai.

Cooper byl pak dlouhá léta spojovaný s Irinou Shayk. Randit spolu začali v roce 2015, o čtyři roky později se poprvé rozešli. Následně se k sobě vrátili, a ještě v září 2023 vycestovali na společnou dovolenou.

Články, které by tě mohly zajímat