Právě vysíláme

BRIE LARSON sdílela dojemný vzkaz ke svým třicátým narozeninám! Co vzkázala svým fanouškům?

9. října 2019 14:10
BRIE LARSON sdílela dojemný vzkaz ke svým třicátým narozeninám! Co vzkázala svým fanouškům?

Americká herečka Brie Larson nedávno oslavila svoje třicáté narozeniny. Hvězda filmu Captain Marvel při té příležitosti sdílela dojemné poděkování svým fanouškům na Instagramu a rovněž prozradila, jak svoje kulaté narozeniny oslavila.

Osobní oslava s blízkými přáteli

Jak se říká: život začíná po třicítce. Tedy alespoň tak to vidí hollywoodská hvězda Brie Larson. Americká herečka minulý týden oslavila svoje třicáté narozeniny a podle svého nejnovějšího příspěvku na Instagramu se zdá, že si to pořádně užila. Na oslavě nechybělo koupání v moři, čas strávený s přáteli a samozřejmě i trochu času na sebereflexi. Přečtěte si celý vzkaz nadané herečky níže.

Text v překladu zní:
Před týdnem mi bylo 30. Oslavila jsem to tak, že jsem nebyla na mobilu, smála jsem se s přáteli, objala se s rodinou, plavala v moři, snila hluboké sny a trochu přemýšlela… nad vším možným. Děkuji, že nadále podporujete můj umělecký a osobní růst. Děkuji, že používáte svá srdce, mysl a hlasy k tomu, abyste kolem sebe vytvořili lepší prostor. Děkuji, že mě nadále inspirujete. Život toho tolik nabízí. Těším se, kam se posuneme dál.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat