Právě vysíláme

Britský pár se nadchl 70. léty, svůj dům proto celý předělal

18. října 2021 12:10
Britský pár se nadchl 70. léty, svůj dům proto celý předělal

Kyrie Jagger s přítelem Andy Phillipsem se nadchli pro sedmdesátá léta. Svůj dům, do kterého se přestěhovali teprve před několika týdny, se proto rozhodli v tomto stylu také zařídit. V bazarech nakoupili tapety a dobový nábytek. Za všechno utratili 120 tisíc.

Kyrie Jagger a Andy Phillips se před několika týdny přestěhovali do dvojdomku v Bristolu. A protože se třiatřicetileté ženě vždycky líbilo zařízení jejích prarodičů, rozhodla se, že dobově bude vypadat i její dům. Konkrétně nakoupila tapety a nábytek, který odpovídá sedmdesátým létům. Něco pak dostala právě od babičky s dědou. I tak ale pár za celkovou proměnu utratil přes 120 tisíc korun.

„Neplánovali jsme to, prostě to přišlo. Oba sedmdesátky milujeme, řekněme, že to byl takový náš lockdownový projekt,“ uvedla Kyrie, která dodala, že má její přítel úžasný smysl pro dekorování. „Já jsem zase hledala na bazarech nábytek. Když přijde na design, jsme úžasný tým.“

Pár původně počítal s mnohem vyšší částkou. „Hodně věcí jsme našli ve výprodejích, na bleších trzích, v charitativních obchodech a stránkách jako MarketPlace. Každý kus nábytku, který máme, je originál. Tedy kromě sedačky a postele, které ale ještě hodláme nahradit. Máme samozřejmě ale i moderní zařízení, jakými jsou televize nebo počítače. Bylo by příliš těžké být až tak moc autentičtí!“ nechala se slyšet Kyrie.

Její oblíbenou místností je ložnice, která si hraje s růžovou, oranžovou a hnědou barvou. Velmi originální je pak i tapeta. „Bylo strašně těžké ji najít,“ prozradila Kyrie. Její láska k 70. létům se u ní projevila už v dětství, když jí prarodiče pouštěli hity z té doby. Dodneška jsou The Queen její nejoblíbenější kapelou.

Články, které by tě mohly zajímat