Právě vysíláme

Bývalý Ken známý dnes jako Jessica Alves už není panna, nafotil sexy snímky

11. října 2021 12:10
Bývalý Ken známý dnes jako Jessica Alves už není panna, nafotil sexy snímky

Jessica Alves, která byla dříve považovaná za živého Kena, už není panna. Prozradila to v brazilské televizní show, a dokonce se svěřila, jaké její „poprvé“ bylo. Zároveň se odhodlala nafotit poprvé jako žena sexy snímky, o které se s fanoušky podělila na Instagramu.

Rodrigo Alves žije jako žena Jessica Alves už druhým rokem. Za sebou má celkem pětasedmdesát plastických operací, jejichž počet v budoucnu pravděpodobně ještě navýší. Plánuje totiž podstoupit transplantaci dělohy, aby mohla mít vlastní dítě.

Než se tak stane, snaží se se svým ženským tělem stoprocentně sžít. Jak prozradila v brazilské televizní show, má za sebou další životní milník. Jako žena totiž Alves poprvé měla pohlavní styk. „Po sexu mě to bolelo. Musela jsem si vzít prášky a zůstat ležet v posteli,“ přiznala Barbie.

„Volala jsem svému doktorovi v Thajsku a ten mi řekl, že je to naprosto normální. Taky jsem trochu krvácela. Teď už je to v pohodě, bolest necítím. A tak bych sedm měsíců po proměně v ženu nemohla být šťastnější,“ dodala Alves, která aktuálně v Brazílii řeší zmiňovanou transplantaci dělohy.

Jak zároveň uvedla, v budoucnu by si přála být na titulní straně magazínu Playboy. Dokonce už stihla nafotit několik odvážných snímků, na kterých je ve velmi vyzývavých pózách.

Články, které by tě mohly zajímat