Právě vysíláme

Bývalý youtuber Jirka Král se pochlubil radostnou zprávou. Stane se tatínkem

2. ledna 2022 9:10
Bývalý youtuber Jirka Král se pochlubil radostnou zprávou. Stane se tatínkem

Rodina Jirky Krále a jeho manželky Karolíny se rozroste o dalšího člena. Bývalý youtuber se na sociálních sítích pochlubil radostnou zprávou, stane se tatínkem.

Jirka Král se YouTube už sice nevěnuje, na sociálních sítích ho přesto stále sleduje několik stovek tisíc lidí. S příchodem Nového roku se proto s manželkou Karolínou rozhodli pochlubit s radostnou zprávu. Pár čeká svého prvního potomka. „Posledních pár měsíců prožíváme jeden velký zázrak. Nemůžeme být šťastnější,“ napsala dvojice k postu s fotografií z ultrazvuku.

S Karolínou se dal Král dohromady přes Instagram. O ruku svou partnerku požádal v roce 2020, kdy jí na stejné sociální síti schoval vzkaz, kterým se jí ptal: „Vezmeš si mě?“ Následně stejný dotaz nyní už manželce položil na lavičce v parku a odpověď nezněla jinak než „ano“.

Svatba proběhla o dva měsíce později, 27. srpna, jen pár týdnů poté, co se pár rozloučil na Slovensku se svobodou. Během svatebního dne dvojice pak své příznivce zásobila snímky na instagramu. Ať už šlo o slavnostní přípitek ženicha, nevěstu narychlo žehlící svatební košili či líčení před obřadem.

Dítěte se pár s největší pravděpodobností dočká v dubnu. Jak totiž v jednom z hashtagů Král prozradil, jeho manželka je aktuálně v pátém měsíci těhotenství.

Články, které by tě mohly zajímat