Právě vysíláme

Čech otevřel v THAJSKU unikátní hotel. Ocení ho všichni zarytí hráči počítačových her!

19. května 2018 12:10
Čech otevřel v THAJSKU unikátní hotel. Ocení ho všichni zarytí hráči počítačových her!

Řadíte se mezi takzvané „pařmeny“ a bez hraní počítačových her se neobejdete ani na dovolené? Tak to pro vás máme ideální hotel!

Čech Dmitrij Alex Michajlov se zasloužil o postavení speciálního hotelu nazvaného Game Paradise, který leží v Thajsku a kam jistě velmi rádi zavítají všichni ti, kteří hraní her prostě milují. Program hotelu je totiž následují: přes den návštěvníci odpočívají, koupají se a cestují, a zkrátka se chovají jako na dovolené. Večer a v noci pak ovšem paří. Ne však na baru, nýbrž u počítače!

ČTĚTE TAKÉ: Škola v Africe nemá k dispozici jediný počítač. Podívejte, jakým skvělým způsobem učitel vysvětluje, jak funguje MS Word!

Game Paradise je normální hotel s pěkně zařízenými pokoji a bohatou snídaní. Rozdíl je však v tom, že obsahuje několik místností, kde se nachází několik moderních počítačů s procesorem AMD Ryzen 5 a grafickou kartou NVIDIA GTX 1060, na kterých si budete moct zahrát hned několik her jako jsou CS:GO, Overwatch, PUBG, Dota 2, LoL nebo oblíbený Fortnite.

To je paráda, že? Pokud i vy máte problémy vstát od počítače, jistě už víte, kam vyrazit na letní dovolenou. 🙂

 

Zdroj: Instagram, gamersparadisecamp

Galerie: Cosplayerku odsuzují za to, že jsou její kostýmy moc sexy

Články, které by tě mohly zajímat