Právě vysíláme

Celebrity, které si nechaly odstranit tetování: Demi Lovato překrývala „vagínu“, Justin Bieber obrázek bývalky Gomez

18. března 2022 13:10
Celebrity, které si nechaly odstranit tetování: Demi Lovato překrývala „vagínu“, Justin Bieber obrázek bývalky Gomez

Tetování bývají vyhledávanou ozdobou. Ošidné však bývá, pokud si nějaké lidé nechají udělat z lásky k druhému člověku a později se jejich vztah rozpadne. A proces odstranění nechtěné malůvky bývá mnohdy velmi bolestivý. Takové „útrapy“ zažívají i známé osobnosti. Jak se některé přiznaly, na spoustu svých tetování by rády zapomněly.

Mezi nimi třeba i Justin Bieber. Na svém zápěstí má vytetovaný ženský obličej, který je až nápadně podobný jeho ex-přítelkyni Selena Gomez. „Snažil jsem se zakrýt její tvář nějakým stínováním, ale lidé stejně vždycky budou vědět, o koho jde,“ uvedl zpěvák, který s Disney hvězdičkou randil s přestávkami mezi léty 2011 až 2018.

 

Jednu nechtěnou malůvku má na svém těle i jeho manželka Hailey. Když jí bylo osmnáct, nechala si vytetovat na svůj prostředníček zbraň. „Myslela jsem si, že to bude vypadat cool,“ nechala se slyšet v rozhovoru pro Elle Magazine. „Teď je mi ale 24 a neudělala bych to. Je to až příliš násilnické.“

 

Jennifer Lawrence k jednomu z tetování přišla, když trávila čas s rodinou Liama Hemswortha. „Všichni se tehdy nechali tetovat, a protože mám hodně ráda vodu, nechala jsem si na ruku nakreslit H2O. Mimochodem, vím, že v něm mám dvojku nahoře, i když má být správně dole. Měla jsem si to vygooglit, než jsem si to nechala na své tělo navždy nakreslit.“

 

Demi Lovato si v roce 2012 nechala udělat tetování rtů svého kamaráda… Jenže nakonec vypadalo jako něco zcela jiného. Zpěvačka své rozhodnutí nazvala „hloupým“ a přiznala, že skutečně vypadá jako vagina. Později ho překryla růží.

 

Kelly Osbourne přiznala, že si v minulosti nechala odstranit hned dvě svá tetování. Jednou šlo o slovo „lovely“, podruhé o barevný obrázek kláves. „Víte, jak bolí odstraňování tetování? Je to milionkrát horší než se nechat tetovat!!!“ napsala tehdy na Instagram.

Články, které by tě mohly zajímat