Právě vysíláme

Celebrity se na sociálních sítích chlubí novým tetováním: Které z nich se vám líbí nejvíc?

17. října 2020 13:10
Celebrity se na sociálních sítích chlubí novým tetováním: Které z nich se vám líbí nejvíc?

Dny, kdy se slavné celebrity za svá tetování styděla, jsou dávno pryč. Povedené kérky se naopak staly normou u známých osobností a některá díla opravdu stojí za to.

Různé styly tetování

Letošní rok nebyl jednoduchý ani pro hollywoodské herce. Proto se například hvězda seriálu Teorie velkého třesku Kaley Cuoco rozhodla, že si s kolegyní Zosií Mamet nechají udělat malé tetování, které vzdá hold novému seriálu The Flight Attendant. Kaley se tetováním pochlubila na Instagramu.

Povedenou kérkou se pochlubila také slavná herečka Halle Berry. Držitelka Oscara z roku 2002 svoje tetování nedávno odhalila na fotce z pláže!

Velkým milovníkem tetování je i kanadský zpěvák Justin Bieber. Sedmadvacetiletý zpěvák se nedávno pochlubil novým, moc pěkným tetováním na krku. Muselo to ale pěkně bolet!

Spíš menší tetování se líbí zpěvačce a herečce Seleně Gomez. Američanka se na Instagramu pochlubila novým tetováním, které vzdalo hold albu Rare. Povedená deska vyšla v lednu.

Fanynkou menších tetování je i popová hvězda Miley Cyrus. Jako pořádná drsňačka si rodačka ze státu Tennessee nechala na hřbetu ruky vytetovat malý nápis Freedom nebo-li Svoboda.

Jedna z největších milovnicí tetování je zpěvačka Halsey. Autorka hitu Without Me má krásně vytetované růže na rameni a žebra ji zdobí oči a ústa slavného zpěváka Marilyna Mansona. Halsey se svými tetováními nedávno ve videu pochlubila na Instagramu. Máme jí rozhodně co závidět!

Zdroj: ELLE UK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat