Právě vysíláme

Čenich fenky barzoje je virálním hitem, měří neuvěřitelných 30 centimetrů

18. září 2021 19:06
Čenich fenky barzoje je virálním hitem, měří neuvěřitelných 30 centimetrů

Stejně jako lidé mají své rekordmani také psi. Přízvisko fenky s největším čenichem si vysloužila Eris, jejíž vtipná videa se stala na internetu virálními. Její čumák měří 30 centimetrů.

Eris si její panička Lily Kambourian pořídila v roce 2018. V té době měla fenka pouze menší předkus, její čumák ale narostl na délku dlouhých 30 centimetrů. Nyní spolu dvojice nemůže projít po ulici bez toho, aniž by ji lidé nezastavovali.

 

„Když byla štěňátko, varovali nás, že by mohla mít problémy se zuby. Žádné se ale neobjevily. S čumákem nemá žádné problémy, jen jí všude padá jídlo, ale to i mně. Když jí dáme kost ke kousání, bude ji jíst ve srovnání s ostatními psy celou věčnost,“ uvedla majitelka Eris. Ta měří od čenichu po ocas dlouhých 145 centimetrů, a ačkoliv to nemá oficiálně potvrzené, je s největší pravděpodobností psem s nejdelším čumákem na světě.

Kambourian založila své zvířecí kamarádce Instagram, na kterém má nyní 177 tisíc sledujících. Sdílela na něm už stovky fotek, na kterých zaznamenává každodenní život fenky. Mimo to jí vede také účet na TikToku, kde sdílí krátká vtipná videa. Lajk jim dalo už přes sedm milionů uživatelů. Eris tak v současnosti patří mezi nejslavnější fenky na světě.

Zdroj: Metro, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat