Právě vysíláme

Český Love Island míří na obrazovky. Ve vile zasahovali hasiči

18. září 2021 13:09
Český Love Island míří na obrazovky. Ve vile zasahovali hasiči

Love Island patří mezi nejúspěšnější zahraniční pořady svého druhu a nyní míří i na české obrazovky.

Už zítra startuje na streamovací platformě Voyo jedinečná interaktivní reality show Love Island, která dobyla celý svět! Jedna vila u moře na Kanárských ostrovech, jemný písek na pláži, osvěžující bazén, spalující slunce, večerní grilovačky nebo společné hry a úkoly – mladí lidé z České republiky a Slovenska mají nyní šanci zažít ty nejšťavnatější tři měsíce svého života, a jako třešničku na dortu získat lásku i úžasnou výhru. Diváci mohou navíc děj ve vile ovlivnit pomocí aplikace Love Island, kterou si mohou stáhnout už nyní.

Deset soutěžících už je na místě a jejich život v luxusní vile pomalu začíná. Ještě před tím, než ovšem do vily dorazili, musela řešit produkce problém, který si vyžádal i zásah místního hasičského sboru.

O co konkrétně šlo? Naštěstí se nejedlo o žádnou velkou tragédii ani o ničivý požár. Během natáčení záběrů se zachytil dron v palmě a problém byl na světě. Nikdo z přítomných ho totiž nebyl schopen sundat dolů, proto museli přistoupit k povolání hasičů. Podívejte se na video.

Moderátorkou Love Islandu bude blogerka Nikol Moravcová. „Já sama jsem s manželem hledala štěstí alternativní cestou a myslím, že tato cesta, jak najít lásku, je lepší než pasivně sedět doma. Rozhodně moc fandím našim účinkujícím. Je to samozřejmě o odvaze, o tom sebrat síly, protože ve vile na Kanárských ostrovech se odhalí hodně z osobnosti toho daného člověka,“ uvedla pro televizi Nova. Speciálem Love Island Extra pak budou provázet Vojtěch Drahokoupil a Saša Gagulincová.

Články, které by tě mohly zajímat