Právě vysíláme

Český Love Island: Podívejte se na první páry z ostrova lásky

20. září 2021 14:10
Český Love Island: Podívejte se na první páry z ostrova lásky

Love Island patří mezi nejúspěšnější zahraniční pořady svého druhu a nyní ji můžete sledovat na českých obrazovkách.

První epizoda nejžhavější show tohoto roku Love Island již odstartovala. Jedna vila u moře na Kanárských ostrovech, jemný písek na pláži, osvěžující bazén, spalující slunce nebo společné hry a úkoly – mladí lidé z České republiky a Slovenska mají nyní šanci zažít ty nejšťavnatější tři měsíce svého života, a jako třešničku na dortu získat lásku i úžasnou výhru.

Diváci mohou navíc děj ve vile ovlivnit pomocí aplikace Love Island, kterou si mohou stáhnout už nyní. Šance mladých a nadějných soutěžících začala právě včera. A tou zásadní věcí bylo, aby se spárovali. Nebylo to ovšem tak jednoduché, jak by se zprvu mohlo zdát, nicméně se podařilo a soutěžící vytvořili páry.

Kdo je tedy po prvním díle s kým? Podívejte se do žhavé galerie.

Moderátorkou Love Islandu bude blogerka Nikol Moravcová. „Já sama jsem s manželem hledala štěstí alternativní cestou a myslím, že tato cesta, jak najít lásku, je lepší než pasivně sedět doma. Rozhodně moc fandím našim účinkujícím. Je to samozřejmě o odvaze, o tom sebrat síly, protože ve vile na Kanárských ostrovech se odhalí hodně z osobnosti toho daného člověka,“ uvedla pro televizi Nova. Speciálem Love Island Extra pak budou provázet Vojtěch Drahokoupil a Saša Gagulincová.

Další epizoda show Love Island už dnes na Voyo.

Články, které by tě mohly zajímat