Právě vysíláme

Čestmír Strakatý se stal tatínkem

29. listopadu 2023 14:42
Čestmír Strakatý se stal tatínkem

Z Čestmíra Strakatého je tatínek! Prvorozeného potomka mu přivedla na svět partnerka Hana Strakatá Makovcová. O radostnou novinu se moderátor podělil se svými sledujícími na instagramu.

„Velký den. Dnes se ze mě stal otec,“ pochlubil se Čestmír Strakatý na sociálních sítích, kde zároveň oznámil nový podcast CzechCrunch, který se bude týkat zejména politiky. Více informací zatím nesdílel, podle všeho ale porod proběhl bez větších komplikací a maminka s novorozeným miminkem jsou v pořádku.

Dvojice těhotenství tajila až do sedmého měsíce. Zveřejnila ho v 7 pádech Honzy Dědka. „Tímto bych se chtěla omluvit všem svým kamarádům, kteří toto uvidí, protože my jsme to vůbec nikomu neřekli, kromě asi třech lidí a spolupracovníků. Jít s tím do televize je určitě správná volba,“ smála se manželka Strakatého Hana.

Jak pár v pořadu také prozradil, poznal se díky hudbě. Poprvé se potkal na technoparty, následně si Hana s Čestmírem psali na sociálních sítích. „Na svém profilu měl jednu stěžejní věc, a to, že poslouchá Boards of Canada. Zjistila jsem, že má velmi dobrý vkus. To totiž jen tak někdo neposlouchá,“ prozradila Hana, čím ji partner uhranul.

Manželům gratulujeme a přejeme spokojený rodinný život!

 

Články, které by tě mohly zajímat