Právě vysíláme

Channing Tatum v domácí karanténě napsal knihu pro děti. Kdy vyjde?

1. září 2020 12:10
Channing Tatum v domácí karanténě napsal knihu pro děti. Kdy vyjde?

Americký herec Channing Tatum se na Instagramu pochlubil zprávou, že v domácí karanténě napsal knihu pro děti! Hvězda filmu Bez kalhot knihu věnovala své šestileté dceři Everly.

Probudil v sobě malé dítě

Channing Tatum strávil období domácí karantény se svou dcerou. Čtyřicetiletý herec na Instagramu přiznal, že během tohoto období v sobě „probudil vnitřní malé dítě“Channing totiž v domácí karanténě napsal knihu pro děti!

Krátká ilustrovaná kniha nese název The One And Only Sparkella (v překladu: Jedinečná Sparkella). Podle serveru People se v ní objevuje i věnování sedmileté dceři Evelyn, která herce k tomuto roztomilému činu inspirovala. Kniha The One And Only Sparkella vyjde už v květnu roku 2021. Jsme zvědaví, jak se Channingovi povedla!

Text v překladu zní: 
Nevím, co vy, ale pro mě bylo období karantény trochu zvláštní. Omylem jsem se zabouchl v pokoji sedmileté dcery a trochu jsem tam objevil svoje vnitřní dítě. Následně jsem napsal tohle pro svou malou holčičku. Tuto knihu totiž napsala malá holčička, která se ve mně skrývá. Děkuji, že jste si můj vzkaz přečetli.

Zdroj: CNN, Instagram, Shutterstock, People

Články, které by tě mohly zajímat