Právě vysíláme

Chirurgicky upravená dvojčata jsou zasnoubená, budou si brát stejného muže

13. července 2021 13:10
Chirurgicky upravená dvojčata jsou zasnoubená, budou si brát stejného muže

Nejdříve se nechala chirurgicky upravit, aby vypadala naprosto totožně, nyní si pětatřicetiletá dvojčata budou brát stejného muže. Ben požádal své partnerky o ruku během romantického pikniku.

Anna a Lucy DeCinqueovy randí s přítelem Benem už deset let. S radostí o sobě říkají, že jsou nejšťastnějšími dvojčaty na světě. „Máme muže, který nás miluje takové, jaké jsme. Je to náš hrdina, náš princ,“ skládají příteli komplimenty.

A pozadu nezůstává ani on. Sestry, které si před několika lety nechaly upravit poprsí, aby vypadaly naprosto totožně, podle svých slov bezmezně miluje. I proto se je před několika dny rozhodl požádat o ruku. Na odpověď dlouho nemusel čekat.

Anně a Lucy pořídil prsteny tvořené třemi kroužky, které mají symbolizovat vztah trojice. Skutečnou svatbu však mít nemohou, neumožňují to totiž australské zákony. „Není to fér,“ posteskly si před časem sestry.

Děti však se snoubencem mít plánují, nechaly se slyšet, že by rády dokonce otěhotněly ve stejnou dobu. V ložnici si prý vzájemně vycházejí vstříc. Zatímco mezi sestrami nikdy nic nebylo, Ben se musí oběma věnovat stejně. „Pokud dělá něco s jednou, musí i s druhou,“ upřesnily AnnaLucy.

Články, které by tě mohly zajímat