Právě vysíláme

Chlapík musel zmizet ze seznamky kvůli zvláštnímu důvodu: Vypadá až příliš jako Brad Pitt

16. srpna 2021 16:10
Chlapík musel zmizet ze seznamky kvůli zvláštnímu důvodu: Vypadá až příliš jako Brad Pitt

Nathan Meads si musel smazat profil na seznamce z hodně bizarního důvodu: vypadá až příliš jako Brad Pitt. Ženy ho tak nařkly z toho, že se za herce falešně vydává, jiné ho zase začaly stalkovat.

Nathan Meads pracuje jako obyčejný dělník, může se však pochlubit jedinečným vzhledem. Tedy… ne tak úplně, vypadá totiž jako kdyby z oka vypadl Bradu Pittovi. Nyní si kvůli tomu musel smazat i svůj profil na seznamce, jedna skupina žen ho totiž nařkla, že se za Pitta falešně vydává, další ho naopak začaly stalkovat.

 

„Některé mi jednoduše nevěřily, že jsem mu tak podobný, další mě obvinily z toho, že ze sebe dělám někoho jiného. Lidé si mysleli, že nejsem skutečný. Neustále mi psali, takže jsem prostě zrušil profil na seznamce a zůstávám single,“ uvedl otec dvou dětí.

„Jsem jeho fanoušek, myslím, že to je skvělý herec. Všechny role ztvárnil brilantně, zdá se být gentlemanem a rodinně založeným mužem. To máme společné, i když stav konta bude velmi rozdílný,“ komentoval svou situaci s úsměvem Meads.

Zdroj fotky: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat