Právě vysíláme

Čiperná babička se chtěla vyfotit na ledovci. To jí ovšem málem stálo život!

13. března 2019 9:10
Čiperná babička se chtěla vyfotit na ledovci. To jí ovšem málem stálo život!

Ačkoliv naše babičky milujeme, občas je to s nimi vážně těžké. Jednou za čas se jim totiž v hlavě zrodí šílený nápad, který nemůže skončit jinak než velkým průšvihem.

Názorným příkladem je babička učitelky Catherine Streng, jenž se chtěla vyfotografovat na rodinné dovolené, ale vybrala si k tomu pěkně nebezpečné místo.

Čiperná stařenka si s manželem užívala krásy Islandu. A protože chtěla mít na zemi pěknou vzpomínku, napadlo ji, že by se mohla vyfotografovat na ledovci, jenž ležel na okraji moře. To, že vstup na ledové krátery byl na místě zakázán, babička vůbec nerespektovala a stejně se na jeden z nich posadila. Jakmile však byla připravená pózovat, stalo se najednou něco nečekaného. Ledovec se uvolnil a stařenka s ním pomalu začala odplouvat do oceánu.

Naštěstí byl nablízku muž se záchranným člunem a jakmile si stařenky sedící na kru všiml, ihned ji vyrazil zachránit. Celá věc tak dobře dopadla a babička se v pořádku vrátila na pevninu.

Catherine se s celou situací podělila na internetu přes zprávy, které jí posílal přímo z místa činu její otec. Pokud tedy chcete vidět stařenku, co spolu s ledovcem odplouvá do útrap moře, mrkněte do naší galerie.

 

Zdroj: BoredPanda

Čím si komplikujete život podle horoskopu?

Články, které by tě mohly zajímat