Právě vysíláme

Co tam schovává? Ronaldo během zápasu lovil svačinu v trenkách

27. listopadu 2022 8:10
Co tam schovává? Ronaldo během zápasu lovil svačinu v trenkách

O Ronaldovi se poslední dobou píše více než dost, z velké části kvůli jeho odchodu z Manchesteru United. Během zápasu Portugalska proti Ghaně však hvězdný fotbalista zavdal veřejnosti další téma k pobavení se. To když si v krátké pauze vytáhl z trenek svačinu.

Co si to Cristiano Ronaldo schovává v trenkách? Na to se po zápase proti Ghaně ptají nejen fanoušci tohoto fotbalového velikána po celém světě. Když byla na hřišti chvilka času, rozhodl se sedmatřicetiletý útočník sáhnout do trenek a občerstvit se. Co přesně v nich Ronaldo schovával, je nyní předmětem mnoha diskuzí.

Přitom se Ronaldo snažil udělat vše co nejnápadněji. Inkriminovaný moment však zachytil kameraman a počínáním Portugalce se teď baví svět. Obyčejně si totiž nelovíte „svačinu ve svém nádobíčku“, jak poukázal jeden z komentujících na twitteru.

O útočníkovi se v posledních dnech mluví především v souvislosti s jeho odchodem z Manchesteru United, který provází kauza točící se kolem rozhovoru Ronalda ro TalkTV. V ní nyní už svůj bývalý klub obvinil hned z několika věcí. Například z toho, že mu klub nevěřil, že je jeho novorozená dcera nemocná a vyžadoval jeho účast na tréninku, či se mu nelíbilo, když ho kouč Erik ten Hag nechal v zápase proti Tottenhamu sedět na lavičce. Fotbalista tehdy odmítl nastoupit na posledních pár minut utkání a odešel do šaten.

„Myslím, že to udělal schválně. Byla to provokace a nejen tohle, ale už i některé věci předtím. Mrzí mě, že jsem předčasně odešel. Ale prostě nejde, abych chodil na poslední tři minuty,“ okomentoval Ronaldo.

Články, které by tě mohly zajímat