Právě vysíláme

CRISTIANO RONALDO je nejsledovanější osobností na Instagramu. Neuvěříte, kolik má followerů!

4. února 2020 12:10
CRISTIANO RONALDO je nejsledovanější osobností na Instagramu. Neuvěříte, kolik má followerů!

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo pokořil další rekord. Ale tentokrát mimo fotbalové hřiště! Portugalec se totiž stal prvním člověkem na světě, jehož profil na Instagramu sleduje víc než 200 milionů lidí. Víc má pouze oficiální profil Instagramu.

CR7 je čím dál populárnější

Rodák z Madeiry loni vystřídal Selenu Gomez jako nejsledovanější osoba na této sociální síti. Nyní se zdá, že chce nasadit laťku ještě o trochu výš. Fotbalista má totiž nyní přes 201 milionů sledujících, což je značně víc, než mají jeho další konkurenti Ariana Grande (173 milionů sledujících) a Dwayne Johnson (170 milionů sledujících).

Záložník italského Juventusu oslavil dosažení této historické mety v typickém stylu. Mrkněte na krátké video, které na Instagramu zveřejnil.

Text v překladu zní:
Wow, 200 milionů! Děkuji vám všem, že mě doprovázíte touto cestou každý den!

Cristiano Ronaldo je nepochybným vládcem „Instáče„. Podle časopisu Forbes si díky svým příspěvkům za loňský rok vydělal celkem 47,8 milionu amerických dolarů (to je v přepočtu víc než miliarda korun)! Fotbalista tak není jen nejsledovanějším mužem, ale i nejlépe placenou osobností Instagramu.

Klobouk dolů!

Zdroj: Maxim, Instagram, Forbes

Články, které by tě mohly zajímat