Právě vysíláme

Čtvrtý díl seriálu HRA O TRŮNY přinesl vtipnou chybu. Před kamerou se objevil kelímek společnosti Starbucks

7. května 2019 13:10
Čtvrtý díl seriálu HRA O TRŮNY přinesl vtipnou chybu. Před kamerou se objevil kelímek společnosti Starbucks

Možná je to překvapivé, ale ani tvůrci jinak úžasného seriálu Hra o trůny nejsou bezchybní. Která chybička se vloudila do prozatím posledního odvysílaného dílu osmé série? Tohle fanoušci opravdu nečekali!

Na kanálu HBO byl odvysílaný čtvrtý díl s názvem The Last of the Starks a pozorní fanoušci si všimli, že v jednom záběru něco rozhodně nesedí. Při scéně, ve které hrají Deanerys a John Snow, je totiž na stole položený kelímek z kavárny Sturbucks. A jelikož se děj seriálu odehrává ve středověku, je vysoce pravděpodobné, že se kelímek v záběru objevil naprosto omylem a štáb si ho jednoduše nevšiml.

Když na chybu upozornil jeden z uživatelů Twitteru, ihned se na internetu rozjela velká diskuze o tom, zda se jedná o Photoshop, skrytou reklamu či tvůrci na kelímek opravdu zapomněli. Většina fandů se shoduje na tom, že jde opravdu o chybu při natáčení a na adresu neobvyklé rekvizity nyní vymýšlí řadu vtípků. „Páni, netušil jsem, že je firma Sturbucks tak moc stará,“ napsal jeden z uživatelů. „Co si asi Deanerys objednala? Dýňové latté macchiato?“ píše další.

Ani o vtipná meme není na Twitteru nouze. Jeden z fanoušků Hry o trůny například pomocí Photoshopu dosadil postavu Deanerys do skutečné kavárny Sturbucks a připsal popisek o tom, že by ho velmi zajímalo, zda barista napíše její jméno na kelímek správně. 🙂

No jo, i mistr rekvizitář se zkrátka někdy utne…

 

 

Zdroj: The Sun, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat