Právě vysíláme

Další důkazy o tom, že Simpsonovi umí předpovídat budoucnost

26. ledna 2021 9:10
Další důkazy o tom, že Simpsonovi umí předpovídat budoucnost

Věříte na to, že někdo dokáže předpovědět budoucnost? Pokud ne, ujišťujeme vás, že po tomto článku dost možná změníte názor! Máme pro vás totiž několik ukázek toho, že tvůrci těch nejslavnějších kreslených seriálů už několikrát dokázali předpovědět situace, které se později staly realitou.

V roce 2000 byla odvysílala epizoda s názvem Bart To The Future, ve které se Lisa stane první ženskou prezidentkou Spojených států a zdědí Bílý dům po Donaldu Trumpovi. V den své inaugurace má na sobě fialový kostým a bílé perly, stejně jako Kamala Harris, jenž se nyní stala první ženskou viceprezidentkou USA.

Kultovní tříoká ryba byla v Simpsonových symbolem obrovského znečištění, kterému město čelilo. Podobná ryba byla ve skutečnosti nalezena v Argentině poblíž jaderné elektrárny.

V roce 1995 se v jedné epizodě rovněž Simpsonových objevil muž, který má na ruce hodinky, co slouží jako telefon. O dvacet let později představil Apple své slavné Apple Watch!

V epizodě z roku 2012 se Homer objeví jako host ve zpravodajské show. Ve spodní části obrazovky bliká nadpis: Evropa dává Řecko na eBay. O tři roky později v roce 2015 se Řecko stalo první rozvinutou zemí, která vstoupila do rozsáhlé dluhové krize.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat