Právě vysíláme

Další řada Survivoru se blíží. Kdy odstartuje a koho v ní uvidíme?

17. ledna 2024 12:54
Další řada Survivoru se blíží. Kdy odstartuje a koho v ní uvidíme?

Reality show Big Brother je u konce a televizní diváci již netrpělivě očekávají třetí řadu česko-slovenské verze Survivoru. Již nyní je jasné, že odstartuje později než předchozí dvě. Kdy přesně a koho ze známých osobností v ní pravděpodobně uvidíme?

Vedle Love Islandu patří Survivor mezi nejsledovanější reality show v Česku a na Slovensku. Není tedy divu, že diváci netrpělivě lační po informacích, kdy druhý ze zmíněných pořadů vtrhne opět na obrazovky a kdo ze známých osobností se letos pokusí titul vybojovat.

Televize Nova se snaží udržet vše až do poslední chvíle v tajnosti a ke spekulacím se nevyjadřuje. V prosinci pouze oznámila, že nová řada Survivoru odstartuje na jaře, a že se výherce může těšit na výhru ve výši dvou a půl milionu korun. Trochu sdílnější je však na svém streamovacím kanále Voyo. Tam uvádí, že nová série začne 27. února. Tedy zhruba o měsíc později, než tomu bylo u předešlých sérií.

A koho ze známých osobností uvidíme bojovat o přežití? I tato informace je tajná, nicméně vyplulo na povrch, že by se nové série měli účastnit Ornella Koktová, Rachel Karnížová a David Vitásek z Love Islandu nebo MMA zápasník Samuel Krištofič. Svou účast během rozhovoru pro Evropu 2 naznačil také zpěvák Sebastian. Jeho současná přítelkyně Andrea Bezděková si pobyt na pustém ostrově vyzkoušela minulý rok.

Články, které by tě mohly zajímat