Právě vysíláme

Další šílený módní trend je tady! Budou chlapi chodit v krajkových košilích a kraťasech?

12. června 2019 13:10
Další šílený módní trend je tady! Budou chlapi chodit v krajkových košilích a kraťasech?

Ve světe módy existuje mnoho šílených výstřelků, nad kterými můžeme jen nechápavě kroutit hlavou. A pokud jste si mysleli, že ten nejhorší módní kousek jste už dávno viděli, možná vás vyvedeme z omylu.

Vkus každého z nás je samozřejmě zcela jiný a co je pro někoho vrchol nevkusu, pro druhého může být dokonalý fashion kousek. Americká módní společnost Hologram city se řady mezi ty značky, jejich oblečení rozhodně není pro každého, a ačkoliv vyrábí společnost módu převážně pro muže, řada obyčejných chlapů by si její modely ani neoblékla. Jedná se totiž o dosti šílené kousky, které se podle našeho názoru hodí maximálně na maškarní bál.

Nyní značka představila kolekci oblečení na léto, jenž je opravdu zvláštní. Jde totiž o pánské košile a kraťasy, které jsou posety krajkou a navíc jsou v růžově, purpurové a světle modré barvě.

Na samotné krajce samozřejmě není nic špatného a převážně na ženském oblečení vypadá dost sexy. Také rozhodně netvrdíme, že muži nemohou nosit růžovou. Aby ovšem krajku nosili i chlapi? To už je trochu zvláštní, nebo ne?

Podívejte se na modely a napište nám, jak se vám oblečení líbí. Pánové, oblékli byste si něco podobného?

 

 

Zdroj: Ladbilbe.com, Hologram city

Články, které by tě mohly zajímat