Právě vysíláme

Datel v Like Housu ztropil hysterickou scénu. Proč se zabarikádoval v pokoji? 

3. června 2021 18:35
Datel v Like Housu ztropil hysterickou scénu. Proč se zabarikádoval v pokoji? 

Účastník reality show Like House Marek Valášek alias Datel se hystericky zabarikádoval v pokoji a vyhrožoval, že v soutěži skončí. Naštvala ho virtuální moderátorka Lucia.

Od začátku reality show Datla provází jeden skandál za druhým. Nejdřív práskl jeho románek se soutěžící Bárou a nyní na něj prasklo, že má velké dluhy. Podle Centrální evidence exekucí je na Marka Valáška vypsáno hned pět exekučních řízení.  Nejstarší exekuce je z roku 2019 a nejnovější z února letošního roku, tedy pouhé dva měsíce před nástupem do vily.

YouTuber a influencer se na sociálních sítích chlubí životem na vysoké noze, drahým oblečením. Nedávno spustil i vlastní merch Datel crew, který prodává svým mladým sledujícím. Přitom má na krku exekuce v celkové výši 791 386 korun.

V médiích se informace o dluzích objevila tento týden, proto se virtuální moderátorka soutěže Lucia rozhodla na toto Marka zeptat. A hned byl oheň na střeše, Marek měl ve vile ztropit hysterickou scénu, zabarikádovat se v pokoji a vyhrožovat svým odchodem z reality show.

Marek se strašně naštval, že mu to Lucia předhodila. Rozhodl se, že z Like Housu odejde. Zabarikádoval se v pokoji a zrovna balí a chystá se odejít,“ sdělil zdroj obeznámený se situací ve vile pro Expres.cz. Co se stalo se dozvíme za týden jelikož dění ve vile se v televizi vysílá s týdenním zpožděním.

Novinkou v reality show je, že se bude vyhazovat a právě dnes se mělo rozhodnout, kdo půjde z vily jako první. Otázkou je, zda Datel dobrovolně ze soutěže odstoupí a nebo zůstane. To se dozvíme příští čtvrtek.

Zdroj: Instagram, Expres

Články, které by tě mohly zajímat