Právě vysíláme

Datel z Like House potvrdil vztah s Bárou, s bývalou přítelkyní se rozešel přes telefon

17. května 2021 9:10
Datel z Like House potvrdil vztah s Bárou, s bývalou přítelkyní se rozešel přes telefon

O vztahu influencera Marka Valáška alias Datla a Barbory Stříteské se mluví již několik týdnů, až nyní však dvojice potvrdila, že spolu skutečně chodí. S oznámením čekala kvůli osobním záležitostem.

Influencera Marka ValáškaBarborou Stříteskou párovali fanoušci pořadu Like House už od samotného začátku. Dvojice si spolu podle vlastních slov hned „sedla“, a tak bylo jen otázkou času, než vzájemné sympatie přerostou v něco víc. Svůj vztah však pár zpočátku tajil. Jak DatelBarborou uvedli, rozhodli se tak hned z několika důvodů.

„Když jsem se bavil s Niki (bývalá přítelkyně Valáška, pozn. red.), bylo jí z toho blbě. Byla z toho zhroucená a každý, kdo má vztah, udělal by to jako já,“ uvedl Valášek. Dalším důvodem pak byly obavy z možné sebevraždy bývalého přítele Stříteské. „Před Like Housem jsem se začala scházet víc a víc s bývalým přítelem. Během natáčení jsme se spolu o víkendu hádali kvůli streamu Adama. Myslel si, že jsme spolu spali. Věřil tomu, byl z toho celej hotovej. Říkal mi, že jestli jsem něco s Markem měla nebo jestli s ním něco budu mít, že si něco udělá,“ prozradila Stříteská, proč se bála vztah oznámit.

Rozchod po telefonu

Rozchod s přítelkyní Nikol oznámil Datel téměř před měsícem. Na streamu pak uvedl, že vztah ukončil přes telefon. „Když jsem tušil, že k Báře bych mohl něco cítit, řekl jsem to Niki. Už nevím, kolikátý den v Like House to bylo, ale zavolal jsem jí, vyříkal jsem si to s ní, řekl jsem jí, že k ní nic necítím a chci se rozejít a ukončit to.“ Zároveň dodal, že své bývalé přítelkyni nikdy nenalhával, že ji miluje.

„Poslední týdny pro nás byly psychicky extrémně náročný a tohle byl jak pro Marka, tak pro mě nejlepší krok k tomu, abychom se kvůli všemu nestali nepřáteli. Moc mě mrzí, že něco, co bylo absolutně bezproblémové, muselo skončit takhle, v téhle situaci a atmosféře. Jsem opravdu smutná, zklamaná a vůbec mi z toho všeho není dobře,“ uvedla k rozchodu Nikol Martinková s tím, že Valáškovi za společné okamžiky děkuje.

Některým sledujícím youtubera se nelíbí jeho chování. V komentářích pod vydaným upozorňují na to, že jde již o několikátou pravdu, kterou jim naservíroval. V minulosti se na téma vztahu se Stříteskou totiž vyjádřil hned v několika videích. Nejdříve uváděl, že je s influencerkou jen dobrý kamarád. Později přiznal, že se Barborou políbili, dodal ale, že se tak stalo v rámci hry. Skryté kamery v Like House však odhalily, že jeho vyjádření nebylo zcela pravdivé. Od té chvíle pár uváděl, že se teprve poznává a vztah se zdráhal potvrdit.

Zdroj: YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat