Právě vysíláme

David a Victoria Beckham podepsali lukrativní smlouvu s Netflixem: Stanou se tak tváří nového seriálu

31. října 2020 13:10
David a Victoria Beckham podepsali lukrativní smlouvu s Netflixem: Stanou se tak tváří nového seriálu

Jeden z nejslavnějších manželských párů na světě, David a Victoria Beckhamovi, budou tváří nového dokumentárního seriálu na Netflixu. Bývalý fotbalista a módní návrhářka údajně podepsali s internetovým gigantem Netflixem smlouvu v hodnotě přes 10 milionů liber.

Máme se na co těšit

Připravovaný seriál o Beckhamech prý nabídne unikátní náhled do soukromí slavné rodiny, včetně toho, jak spolu David s Victorií začali poprvé randit. Hlavní role se ujme slavný manželský pár, ale nezapomene se také dočkají děti slavných osobností, jimiž jsou Brooklyn, Romeo, Cruz a Harper.

Pro fanoušky Beckhamů bude seriál nepochybně zajímavým zážitkem. Filmaři totiž pojedou i s Davidem a Victorií na jejich zahraniční cesty. Podle britského deníku The Sun ukáže tento seriál „úplně jinou stranu“ bývalého fotbalisty Manchesteru United a Realu Madrid, kterou veřejnost málokdy zažije.

Zatím se neví, kdy přesně tento seriál bude k vidění na Netflixu. Jisté ovšem je, že za to slavní manželé dostanou hojně zaplaceno. Britská média tvrdí, že Beckhamovi s internetovým gigantem podepsali smlouvu v hodnotě 16 milionů liber. To je v přepočtu zhruba 484 milionů Kč. Tomu říkáme pořádný balík!

 

Zdroj: Metro UK, The Sun, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat