Právě vysíláme

David Gránský s manželkou poprvé ukázali syna

11. června 2022 9:10
David Gránský s manželkou poprvé ukázali syna

David Gránský a jeho manželka Nikola se ve čtvrtek stali rodiči. Zatímco média o tom informoval personál z nemocnice, šťastní rodiče novinku potvrdili až v pátek odpoledne. A prozradili, jak se chlapeček jmenuje.

Herec David Gránský s manželkou prožívají nejšťastnější chvíle svého života. Přivítali na svět svého prvorozeného syna, kterého pojmenovali Mateo. Jak novopečený tatínek poznamenal, porod byl neskutečně těžký a dlouhý. Maminka i dítě jsou ale v pořádku. „Není nic důležitějšího,“ uvedl Gránský a nezapomněl svou partnerku pochválit za to, jak statečná byla. „Moje žena je hrdinka. Miluju ji. Miluju je.“

Co jej však mrzí je to, že dříve než on s manželkou stihli o příchodu nového člena rodiny informovat všechny své přátele a nejbližší, prozradil novinku někdo z personálu nemocnice v Podolí médiím. „Tímto se omlouváme našim přátelům i některým členům rodiny, že se to dozvěděli dříve z médií než od nás,“ napsal Gránský na sociální sítě.

Miminko muselo kvůli komplikacím přijít na svět císařským řezem. Těhotenství pár oznámil v lednu. Dítě si přál již delší dobu, počít se mu však nedařilo. „Hráč číslo 3 vstoupil do hry. Očekáváme… (že se brzo nevyspíme),“ okomentovala tehdy vtipně dvojice, která letos slaví třináct let vztahu, očekávaný přírůstek do rodiny.

Články, které by tě mohly zajímat