Právě vysíláme

Dcera rapperky CARDI B dostala ke druhým narozeninám kabelku v hodnotě 8 000 amerických dolarů

18. července 2020 9:10
Dcera rapperky CARDI B dostala ke druhým narozeninám kabelku v hodnotě 8 000 amerických dolarů

Rapperka Cardi B se svým manželem Offsetem způsobili na sociálních sítích docela rozruch kvůli dárku pro malou dceru Kulture! Malá holčička dostala ke druhým narozeninám značkovou kabelku. Cardi ovšem na tom nevidí nic špatného.

Stojí si za svým rozhodnutím

Dcera rapperky Cardi B a Offseta tento týden oslavila druhé narozeniny a jak se dalo čekat, byla to pořádně honosná akce! Otec malé Kulture, jenž je členem skupiny Migos, své dceři dokonce předal jako dárek růžovou kabelku Birkin od značky Hermés. Tato kabelka je jedna z nejdražších na světě – podle serveru LadBible se hodnota tohoto modelu pohybuje kolem 8 000 amerických dolarů (v přepočtu zhruba 187 000 Kč). Může se ovšem stát, že za tento model zaplatí zákazníci i mnohonásobně víc.

Drahý dárek způsobil na sociálních sítích docela rozruch. Mnozí známému páru vyčítali, že malá Kulture ve dvou letech takové dárky nedokáže ocenit. Volbu drahé kabelky ovšem na Instagramu podpořila Cardi B. „Pokud mám já dobrý vkus, pokud má otec dobrý vkus, tak ho bude mít dítě taky,“ vzkázala v jednom příspěvku na Instagram Stories, „nejsem naštvaná, že tatínek koupil dceři Birkin. Bude jako maminka!“

Zdroj: LadBible, Instagram, Hermes.com, Business Insider

Články, které by tě mohly zajímat