Právě vysíláme

DEMI LOVATO zazpívá hymnu Spojených států před letošním SUPER BOWLEM!

18. ledna 2020 13:10
DEMI LOVATO zazpívá hymnu Spojených států před letošním SUPER BOWLEM!

Je to oficiální: letošní závěr sezony amerického fotbalu odstartuje zpěvačka Demi Lovato! Americká popová hvězda se tak definitivně vrací do hudebního světa po dvouletém boji se závislostí na alkohol a na drogy.

Skvělá zpráva

Před pouhými dvěma dny oznámila Demi Lovato, že vystoupí na letošním udělování cen Grammy. Nyní má zpěvačka pro svoje fanoušky další skvělou novinku. Demi Lovato zazpívá státní hymnu Spojených států před letošním Super Bowlem, tedy finálovým zápasem sezony NFL. Americká zpěvačka se tak v seznamu účinkujících interpretů přidává k Jennifer Lopez a k Shakiře, které vystoupí během poločasu.

Demi Lovato má za sebou dva velmi rušné roky. Zpěvačka v červnu roku 2018 vydala singl Sober, v němž přiznala, že po šesti letech se ji opět ujala závislost na alkoholu a na drogách. Zdravotní situace Demi Lovato se následně zhoršovala a 33 dní po vydání singlu Sober se zpěvačka předávkovala.

Po dlouhém boji se závislostí se nyní zdá, že Demi Lovato konečně opět překonala svoje vnitřní démony. Dvě živá vystoupení (na udělování cen Grammy a následně na Super Bowlu v Miami) budou pro zpěvačku náročná, ale my věříme, že to zvládne. Snad ji takto uvidíme vystupovat před obrovskými publiky čím dál častěji.

Zdroj: CNN, Instagram, People, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat