Právě vysíláme

DJ spojil znělku televizních zpráv a hit od DUA LIPY! Výsledkem je virální skladba, kterou miluje i sama zpěvačka

3. května 2020 9:10
DJ spojil znělku televizních zpráv a hit od DUA LIPY! Výsledkem je virální skladba, kterou miluje i sama zpěvačka

Skotský DJ se postaral o pořádnou virální senzaci! Nadaný hudebník spojil energickou píseň Hallucinate od Dua Lipy s titulní skladbou k hudební znělce pro zprávy na BBC. Výsledkem je nečekaně chytlavá, vtipná pecka.

Zrodil se nový virální hit

Když málo známý skotský DJ Ben Howell tento týden vydal svůj remix, který zkombinoval písně Hallucinate s titulní znělkou televizních zpráv na BBC, nejspíš netušil, že se z něho stane internetová hvězda. Nová skladba Dua Lipa BBC News Remix se ale dočkala takové odezvy, že si BBC dokonce Bena i pozvala na rozhovor.

Povedený remix se na YouTube nyní chlubí přes 90 tisíci zhlédnutí. Jen tak pro přirovnání: poslední Benovo video jich má 86! Nový hit si můžete pustit níže.

Remix se dostal i k samotné Dua Lipě. Ta se s Benem poprvé spojila na telefonu během živého vysílání na rozhlasové stanici BBC Radio 1. Jak na nový remix reagovala popová hvězda? „Je to pecka!“ prohlásila. Moderátor pořadu Greg James následně uvedl, že Dua Lipa musí Benův remix nějakým způsobem zakomponovat do svého živého vystoupení. Uvidíme, zda se virální hit stane i součástí koncertního turné Dua Lipy v příštím roce!

Zdroj: Instagram, YouTube, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat