Právě vysíláme

Do Love Islandu šel kvůli ní. Nyní se Diana a Majlo opět rozešli

17. prosince 2023 19:20
Do Love Islandu šel kvůli ní. Nyní se Diana a Majlo opět rozešli

Majlo a Diana ze třetí série Love Islandu se rozešli. Influencerka to oznámila na sociálních sítích s tím, že za koncem vztahu stojí nyní už její ex.

Vypadalo to na příběh jako z pohádky. Majlo se přihlásil do Love Islandu, kde chtěl opět získat srdce své bývalé partnerky Diany. To se mu téměř okamžitě povedlo. Dvojice se dala po měsících odloučení znovu dohromady a zdálo se, že jde její vztah správným směrem.

Cesta Majla a Diany na Love Islandu skončila těsně před branami finále. Když vilu před necelými dvěma měsíci opouštěli, plánovali společné bydlení a mluvili také o dětech. Jakpak by také ne. Na rozdíl od ostatních párů na vile spolu předtím dva a půl roku chodili. Nyní je ale vše opět jinak. Diana na sociálních sítích oznámila rozchod.

„Náš příběh začal před více než třemi lety. Ocitli jsme se spolu v šestnáctidenní karanténě, kdy jediné, co jsme o sobě věděli, byla naše jména. To, že vás někdo přitahuje svým vzhledem, je jedna věc. Ale být přitahovaný způsobem myšlení, loajalitou, upřímností, laskavostí a schopností přijímat lásku, to je úplně jiný level přitažlivosti. To vše jsem v něm našla a do takového chlapa jsem se zamilovala,“ poodhalila Diana, jak její vztah s Majlem, který nazvala kolotočem emocí, odstartoval.

„Bohužel, jak se říká, čtení knihy podruhé může být sranda, ale konec se nezmění,“ uvedla kráska z Love Islandu a potvrdila tak spekulace, že s Majlem již pár netvoří. Rozchod přišel z jeho strany.

„Možná si řekněte, že jsem byla naivní, možná budete tvrdit, že mě jen využil, že to dělal pro čísla. Ať už je pravda jakákoliv, z mé strany to bylo myšlené upřímně a úmysly druhé strany neznám. Tento náhlý konec překvapil i mě a nebudu skrývat své emoce. Zároveň chci Majlovi poděkovat za všechen společně strávený čas, za to, že mi ukázal, co je to skutečná láska,“ napsala Diana.

„Majlo mě při rozchodu prosil o odpuštění. Odpouštím ti. Je čas posunout se vpřed. Mrzí mě, pokud jsme zklamali lidi, kteří v nás věřili,“ dodala influencerka. Majlo se k rozchodu zatím nevyjádřil.

Články, které by tě mohly zajímat