Právě vysíláme

Do Survivoru nastoupí noví hráči, mezi nimi i vítěz Love Islandu

27. ledna 2023 11:04
Do Survivoru nastoupí noví hráči, mezi nimi i vítěz Love Islandu

Do Survivoru v nadcházejících dílech zamíří hned čtyři noví hráči. Ačkoliv jejich totožnost ještě nebyla oficiálně potvrzena, z ukázek je jasné, že jedním z nových soutěžící bude vítěz Love Islandu Martin Kulhánek.

Nová řada Survivoru přinesla řadu novinek. Mezi nimi i tu, že do hry budou nastupovat noví soutěžící i v jejím průběhu. Poprvé se tak stane ve třetí epizodě, kterou budou moci diváci zhlédnout už ve středu 1. února 2023. V ukázkách byli sice zabraní pouze zezadu, o jednom z nových hráčů mají fanoušci pořadu jasno. Těšit se mohou na Martina Kulhánka, který minulý rok s přítelkyní Laurou Chrebetovou.

Na ostrově lásky pobýval s Petrem Havránkem, který rovněž odcestoval bojovat o dva a půl milionu do Dominikánské republiky. Zda zamíří Kulhánek do týmu Hrdinů, kde je i jeho známý z Love Islandu, nebo mezi Rebely, zatím není jasné.

Havránek hned v prvním díle překvapil nejen své protihráče, ale také fanoušky u obrazovek. Povedlo se mu totiž bez křesadla rozdělat na ostrově oheň. Jak připomněl moderátor Ondřej Novotný, něco podobného se zatím žádnému z účastníků předchozích sérií nepodařilo.

Spolu s Kulhánkem nastoupí do soutěže další tři noví hráči. Podle všeho by mělo jít o účastnici Miss Barboru Krčálovou, modela Kristiána Kundratu a Pavlínu Sigmundovou, kterou mohli diváci televize Nova zaznamenat v hrané reality show Praha – den & noc.

 

Články, které by tě mohly zajímat