Právě vysíláme

Dojemné gesto Brada Pitta. Nechal ve svém domě zdarma žít ovdovělého muže

9. dubna 2023 9:10
Dojemné gesto Brada Pitta. Nechal ve svém domě zdarma žít ovdovělého muže

Brad Pitt si na své konto zapsal dobrý skutek. Ve svém domě v Los Feliz nechal dlouhá léta žít vdovce, aniž by po něm požadoval nájem. Zemřel ve 105 letech.

Brad Pitt si v roce 1994 koupil pozemek v Los Feliz v Kalifornii o rozloze 1,9 akrů. Nacházel se na něm dům, kam se herec přestěhoval se svou manželkou Angelinou Jolie a jejich dětmi. Když se pak začaly prodávat stavby v okolí, začal skupovat i ty.

„Myslím, že tam bylo kolem dvaadvaceti domů, které sousedily s okrajem jeho pozemku,“ prozradila herečka Cassandra Peterson, která o Pittovi v rozhovoru pro People prozradila, že v jednom z domů nechal herec žít zdarma ovdovělého muže. Slíbil mu, že v něm může zůstat až do své smrti. „Byl k němu velmi, velmi laskavý,“ řekla.

Co Pitt slíbil, to také splnil. John, jak se muž jmenoval, žil v domě, který mu původně patřil, až do svých 105 let. Když mu ho herec bezplatně pronajal, bylo mu kolem devadesáti. „Myslím si, že si Brad říkal: ‚Může tam žít, dokud nezemře, to může být každou chvíli.‘“

Pozemek Pitt v březnu prodal za 39 milionů dolarů. Nachází se na něm kluziště, tenisový kurt, bazén, jezírko, skate park, garáž pro motocykly, taneční sál nebo kino.

Články, které by tě mohly zajímat